JAAA!

Inlämning av IFP igår kväll ca 23.30 efter timmar och åter timmar av korrekturläsning. En sak är säker och det är att de som betygsätter inte kommer klaga på den språkmässiga kvaliteten på arbetet, alltid nåt.

Grått väder, inget gott pålägg till frukostmackan, inget intressant på nyhetsmorgon, ännu inget erbjudande om sommarjobb som trillat in på mailen och fortfarande inga roliga skor att ta på sig när man går utanför dörren.

Det mest omfattande skolarbetet under hela utbildningen näst efter exjobb är färdigt, senaste tenta-resultatet inrapporterades imorse (4a), en slapp påskhelg stundar och snart är det sommar. 

Väntar fortfarande på besked från "gli italiani" om de planerar att komma till Sverige o hälsa på inom en snar framtid eller ej. Antar att de resonerar enligt "domani domani" som vanligt, vilket betyder att de lika gärna skulle kunna landa på skavsta imorn..

 ungefär så här har dagarna sett ut den senaste veckan.

Kommentarer
Postat av: LK

Här beskrivs och analyseras de senaste dagarnas arbete från ett gäng pigga grabbar

2009-04-09 @ 22:59:04
Postat av: Claudio

Det enda de kunde göra i det här läget var faktisk att låta Sinisa gå och istället ta in Giuseppe Papadopulo. Man får hoppas att han lyckas bättre än företrädaren, för i dagsläget ser det tyvärr allt annat än ljust ut.

2009-04-15 @ 19:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0