Vardagslunk

Inget Piazza Maggiore att passera på väg till skolan, inga lördagsmarknader, ingen god espresso med Matteo & Co efter lunchen, ingen hund som skäller när man kommer innanför dörren, inga skämtande föreläsare och framför allt ingen italienska.

Ordning i lägenheten, kursscheman som stämmer, tydlig information om det mesta, odubbade serier o filmer på tv:n, man hänger med på föreläsningarna, ingen hund som skäller o kissar stup i kvarten och framför allt behöver man inte ha öron o huvud på helspänn när man pratar med folk.

Var sak har sin charm.

Fotbollskväll på 4an med Peter Jihde...varför går jag inte o lägger mig istället?


Mycket nu...

Har inte skrivit på en tid nu, men det är bara för att jag har så sjuuukt mycket att göra just nu... eller inte. Jo visst finns det saker att göra, men ofta tycker jag folk är så upptagna med att låta hela omgivningen veta hur mycket dom har att göra, att dom till slut faktiskt får sjukt mycket att göra eftersom dom istället för att göra det dom ska göra meddelar alla att dom verkligen har sjukt mycket att göra.. hur som helst.

Stor lägenhet + smärre personlig konkurs i kassan på IKEA = Stor fin lägenhet..inflyttningsfest imorgon ja tack!

Kul när grannen ovanför ringer upp efter att vi har varit och ringt på för att säga hej; "Ja du förstår jag brukar inte öppna dörren om kvällarna, men vad kul att ni ska ha fest. Det är så kul när det händer saker härikring, så var inte det minsta oroliga om att det blir för högljutt eller stökigt."

Dåså, då var det bara att tuta o köra då.


RSS 2.0