Ljus ljus ljus

Så skönt det kan vara när det är ljust istället för mörkt om morgnar och (numera) kvällar, det mesta känns genast glatt och trevligt! Ett köttigt arbete kvar i skolan, sen blir det förhoppningsvis lugnare fram till sommaren.

Sommaren ja... vad kan den komma att bjuda på undrar man. Ska det bli en fin fot in i ABB i Ludvika med oanade karriärsmöjligheter, allt-i-allo-tjänst på den något mindre stålaktören Ovako i gemytliga Smedjebacken, eller "Röd paprika 4688, färskpotatis 4203 och 'Nä 1,5 liters röda mjölken är tyvärr slut och kommer inte in förrän imorgon bitti' " på den alltid lika välskötta ICA Supermarket Parken i trygga Örebro? Endast tiden har svaret på denna livsavgörande fråga.... kanske inte riktigt så dramatiskt men vore kul med annan sommarsysselsättning än ICA.

Con Air på kanal 9 ikväll, en av mina absoluta actionfavoriter. Farligt att det  i princip 7 dagar i veckan finns någon kanal som kör en skaplig film. Hjälper inte att man lurar sig själv med att "ha på i bakgrunden" och läsa igenom föreläsningsanteckningar samtidigt. Slutar efter tio minuter med att plugget ligger på bordet och fullt fokus på tv:n. Inte lätt att vara student.
 

RSS 2.0