Lördagsunderhållning

Tentorna avklarade med viss svårighet, nya kurser igång 14 timmar senare. Var tog den härliga ledigheten efter tenta-p vägen? Ramlade uppenbarligen ner i samma svarta hål som slukar alla pengar runtom i världen.

Ett projekt som helt plötsligt börjar ställa krav på prestationer, hur tänker dom då? en deadline på tisdag som ska bli spännande o se om den hålls. GIvetvis drar jag mitt strå till stacken genom att sitta och "hjälpa" min gruppmedlem pakistaniern (som jobbat med mjukvaruprogrammering i 2 år) att skriva kod... eller var det other way round? skulle kunna va.

Torsdagsutgång som slutade där majoriteten av sällskapet inte ville sätta foten, men måste säga att det var bättre än det har varit tidigare gånger tidigare år. Uppmuntrande besök från stora staden som tog slut för fort, inte nöjd.

Veckan som kommer bjuder på.... ja, vadå? Får återkomma med svar på den frågan. 

Trött huvud, förslöad kropp

Så var man mitt inne i den igen; Tenta-p. Det har på något underligt sätt en viss charm att återigen sitta i A-huset och nöta föreläsningsanteckningar, skriva sammanfattningar och göra gamla tentor, nästan så att man trivs. Vem hade kunnat tro det?

Ett löppass som bekräftade att kroppen är precis så inaktiverad som jag räknat med, men det ska åtgärdas fortare än kvickt! Träning är ju faktiskt enda sättet att somna på kvällarna under tenta-p med tanke på att man sitter still på en stol hela dagen...

Vissa saker i vardagen känns annars lite gråa och oväsentliga efter Londonvistelsen, inbillar mig att det finns vettigare saker att göra en vardagskväll än att titta på nån ful liten vit sak från Mjölby som tror att han är Sveriges nya poptalang. Sitta vid desken på Goldman & Sachs och trada lite sojabönor till exempel.


         


RSS 2.0