Sjuka tider

När man tror att förkylning och hängighet är övervunnet så biter det sig istället fast i ytterligare en vecka, och nu ligger man här i soffan en fredageftermiddag och snörvlar på. Får fokusera på roligare saker istället, som att jag åt gratis trerättersmiddag igår, det ikväll ska spelas spel och drickas öl och att  det bara är 4,5 vecka kvar till Kenny Begins.

En så kallad konsutträff med en så kallad företagsdoktor imorse i samband med IFP-kursen, imponerande erfarenhet och visdom. Tänk vad roligt man skulle kunna ha om man själv satt på det?! Kanske är svårt vid 24 års ålder men ändå.. 

Närmar sig inlämning i flera kurser, nästa vecka blir det upp till bevis vad man pysslat med de senaste veckorna. Därefter tar underbara tenta-p vid, eventuellt med ett avbrott för färd ner till Götet.

Glasgowresan var kul med shopping, mat o dryck, lite sightseeing och annat smått o gott. Staden visade sig inte från sin bästa sida med kyla, lätt regn och grå himmel, men en tjusig vårdag kan den nog vara rolig att trava runt i. Inte högst på priolistan dock.

Saab då, hur mycket plats ska man ge det i nyhetsrapporteringen egentligen... tycker Olofssons åsikter och resonemang gör det rätt enkelt att välja sida. Vill inbilla mig att det finns bättre sätt att investera 5 000 000 000 SEK i.

RSS 2.0