Verklighetsflykt

Så var man tillbaka i Bologna igen efter en tripp till Alpernas huvudstad Grenoble.. lördagen bjöd på regn, en del blåst och väldigt gott om plats i backarna. En fin lunch under tak och besök på Sandbaren på kvällen. Söndagen sedan en sådan dag som gör det värt att leva; klarblå himmel, sprutsol och åkning i goda vänners sällskap. Vad gör det väl då att lunchen råkar bli 2 timmar istället för 20 minuter? Det obligatoriska röda ansiktet på kvällen brände härligt.


På torsdag ska det redovisas projektarbete, något som jag i nuläget är en bit ifrån att kunna göra..återigen har man lyckats sätta sig i en sådan studiesituation att man inte längre kan skjuta saker framför sig, utan istället behöver ägna all ledig tid åt att få det gjort. Vore bättre om man spred ut det under hela läseperioden. Nästa gång, då ska jag vara flitigare. (host)


Helgerna och tiden fram till sommar och hemfärd börjar göra mig lätt stressad, känns som schemat redan är välmatat om man bortser från studierna, och med dessa inkluderade kan det bli rätt fullt upp... jaja, bättre det än att sitta o stirra in i väggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0