Ljusare tider

Nuförtiden behövs inget lyse på cykel när jag cyklar till skolan kl 8, stor framgång för det goda humöret! 

Handbollen gick visst inte så bra till slut, match om 7e plats tror jag det handlar om nu, istället för min förhoppning om final mot Kroatien el Frankrike.. kroaterna på läktaren verkar taggade i alla fall, ett som är säkert. 

Kort-weekend i Glasgow i helgen, mycket företagsplanering ska det göras. (Är ju trots allt en så kallad kick-off i kursen IFP)
Verkar bli sådär väder, å andra sidan har vi inte planerat några aktiviteter som kräver fint väder så det blir kalas.

Föreläsaren jag skrev om i föregående inlägg hade igår på sig en långärmad tröja med krage, såg helt plötsligt riktigt rekorderlig ut. Och jag tror inte att han är överviktig egentligen, det var härket till t-shirt han bar första föreläsningen som förvillade en aning. Ny vikt gissningsvis 90-95 kg. Så vet ni det...
Handboll..

10 matcher för de lag som spelar VM-final 1a februari, en riktig genomkörar-turnering. Får se vilka vi får sällskap av i finalen?

Skolan igång igen, nya kurser och gammalt folk. Blir en del att pyssla med fram till veckan efter påsk med bl.a. 4 projekt, 3 tentor o tre labserier. Tur att jag är en sån person som gillar att ha många bollar i luften.
Föreläsaren i en av kurserna det ofinaste jag sett på länge; Man ~40 år, 1,70 lång, 100++ kg, träskor, mjukisbyxor, t-shirt stor som ett nattlinne med ärmslut strax ovanför handlederna. Druckit en del jolt cola kanske.

Årets positiva överraskning på idrottsgalan: 4x100 fritt laget från OS blir årets lag! mm, jag kan ju fortsätta drömma..

Handbollen avslutad, spanjorerna satta på plats tack vare en grym Sjöstrand i målet. Kommer bli spännande mot Kroatien på torsdag.

RSS 2.0