Uppmuntrande

Såg på intressant djurprogram i eftermiddags, hur det forskades om gift från diverse djur och hur de kunde komma oss människor till gagn.. värden för programmet avslutade med konstaterandet "70 % av alla människor kommer under någon period  i sina liv uppleva kronisk smärta"... verkar ju sådär att ha det o se fram emot.

Arkitektmöte i projektkursen på måndag 8-15, jag har inte en aning om vad vi håller på med och kommer säkert åka på att göra nåt som jag inte vet hur jag ska göra. Att lära sig är roligt.

En smak av dum svensk

Middagen med koreanska studenten Eun Seong (uttalas typ ngsong) & Co var trevlig, mat i form av ankgryta, nudlar med stark(!) sås, grillade auberginer, sjögräsplattor o nån veggopannkaksliknande grej. Synd att ett par svenskar förstörde genom att  sitta o dra fördom efter fördom om andra länder som fanns representerade (Japan, Sydkorea, Tyskland) och höja allt svenskt till skyarna som "unikt" och "gemenskapsdanande"... nej tack.

Dagarna flyger förbi utan att man hinner märka att de börjat, och snart sitter man återigen o gräver ner huvudet i tentaplugg, imorgon 4 veckor kvar till prövning. Nästa helg sim-SM i Stockholm, kommer bli kul.

En dagen efter kvällen före i söndags som saknar motstycke, är det så illa att det är åldern som gör sig påmind? Jag letar andra orsaker istället.

Cengiz, turken som var en av mina första vänner i Bologna, är tillbaka där för att köra PhD-program ett par år. Dags för mig att planera in återbesök tror jag.

 

...

Inte längre aktuellt att informera om vad som hände för två veckor sen, men denna vecka bjuder bland annat på följande:

Födelsedag och födelsedagsfest (inte min)
En massa kodning i mitt favoritprojekt alla kategorier
Koreansk middag med ett gäng utbytesstudenter på söndag

Annars sysslas det med en rolig inlämningsuppgift, datasäkerhetsplugg på egen hand (krockar alltid med finanskursen i schemat) och förberedelse av infopresentation av utlandsstudier för de små tvåorna. Svårt att komprimera allt man varit med om under förra året till en 10-minuterspresentation.

25-årsfest i lördags, mycket folk och glad stämning, trevligt!


RSS 2.0