JAAA!

Inlämning av IFP igår kväll ca 23.30 efter timmar och åter timmar av korrekturläsning. En sak är säker och det är att de som betygsätter inte kommer klaga på den språkmässiga kvaliteten på arbetet, alltid nåt.

Grått väder, inget gott pålägg till frukostmackan, inget intressant på nyhetsmorgon, ännu inget erbjudande om sommarjobb som trillat in på mailen och fortfarande inga roliga skor att ta på sig när man går utanför dörren.

Det mest omfattande skolarbetet under hela utbildningen näst efter exjobb är färdigt, senaste tenta-resultatet inrapporterades imorse (4a), en slapp påskhelg stundar och snart är det sommar. 

Väntar fortfarande på besked från "gli italiani" om de planerar att komma till Sverige o hälsa på inom en snar framtid eller ej. Antar att de resonerar enligt "domani domani" som vanligt, vilket betyder att de lika gärna skulle kunna landa på skavsta imorn..

 ungefär så här har dagarna sett ut den senaste veckan.

Suck

Sitter i ett öde grupprum och väntar på besked om det blir en långkörare på skolan ikväll, eller om det inom kort blir hemfärd istället. Som vanligt hoppas jag på det senare, ty varför göra idag det du kan göra imorgon? Om vi ändå behöver få uppskov med slutinlämningen är det väl lika bra att skjuta upp det ordentligt. Jag har ingen brådska med att bli färdig. Dessutom finns det "en del" att göra i sluttampen på den härliga IFPn. Pendlar ofta mellan att kännas som en "never-ending story" till att ljuset i tunneln faktiskt är inom synhåll.  

RSS 2.0