Au revoir

Paris Paris Paris... vad ska man säga? Helt klart ett perfekt resmål för att fira jubileumsdagen! Det var visserligen fler än vi som ville gå upp i Eiffeltornet, åka båt på Seine, ta en fika vid de pittoreska caféerna, njuta av solen i grönområdena utanför Le Louvre etc..  men så är ju staden också ett av de (om inte DET) mest populära turistmålen här i världen så man får väl gilla läget.

Nicole var där förra vintern och kunde gå upp och ner i Eiffeltornet i princip som hon ville, så det får bli återbesök ett annat år en annan årstid om man vill ha lite space.


Skor och väskor i fascinerande prisklasser, en fantastisk fiskrätt i Montmartre, gott rosévin på enda parisiska restaurangen som serverar "godkänd" Bouillabaisse, champagne på gräset vid glaspyramiden och fin fransk frukostyoughurt var några av alla höjdpunkter.


Tillbaka i Bologna sken solen och värmde upp luften till 23 grader, Charlie skällde men höll ihop blåsan, digitalteknikboken ligger o stirrar på mig och vill öppnas...får göra ett försök. kanske.


Adjö Paris, på återseende.
Kommentarer
Postat av: CJ

auf wiedersehen

2008-05-06 @ 00:58:25
Postat av: Calle

mm..

2008-05-06 @ 18:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0