Veckoslut

Stenhård fotbollsdrabbning som slutade med snöplig uddamålsförlust igår eftermiddag, 11-12. Vi hade det som i en liten ask men en hal liten lerfläck kan få förödande konsekvenser...
Gårdagskvällen innehöll middag i goda vänners lag och ett par weissbier (dock ej i samma klass som den i München) på puben Arteria. Reflekterar med jämna mellanrum över att man sällan dricker sig full här, man tar istället ett par tre öl / drinkar och sen är det bra. Lite salongsberusning men inget mer. Jag har inte sedan ankomst till stövellandet sett något endaste bråk på ett uteställe, kan det månne finnas en koppling?
Kul grej att alla i sällskapet började prata mer o mer engelska ju mer vin dom drack, antar att det är ett universellt faktum att ens språktalanger visar sig från sina bästa sidor med några glas innanför västen.. 
 
Databaslabbarna varje torsdag kan komma att bli veckans höjdpunkt ur skolsynpunkt i fortsättningen; 3,5 timme med en labassistent bara ett par år äldre än oss andra, lite smånördig men bra på att driva med sig själv. Det är oklart om vi lär oss nånting men tiden går väldigt fort!
Imorgon trillar det enligt uppgift in en liten slant från CSN på kontot, kan behövas eftersom det femte hjulet kommer hit nästa helg och vill casha in 3 månadshyror. Plus att jag vill ha ett par nya skor.


Kommentarer
Postat av: Cj

så du tog bläckan här i dyskland istället?=) salongsberusning is the shit

2008-02-10 @ 23:54:30
URL: http://diddan.blogg.se
Postat av: Calle

vilken bläcka, det var väl salongsberusning hos dig med?

2008-02-11 @ 16:15:42
Postat av: Erik

Ni bara dricker och dricker, annat var det på min tid!

2008-02-15 @ 22:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0